[Hjem] [Om oss] [Kontakt oss] [Film & form]
Bly forlag

Bly forlag ble etablert i 2010 av Ola Flyum og Ketill Berger, og er en del av Film & form. Film & Form ble etablert i 1986. Selskapet har tidligere designet og skrevet en rekke bøker og magasiner. Slagmark Trøndelag ble deres første bok på eget forlag. Kjernen i firmaets virksomhet har vært produksjon av journalistiske produkter i form av dokumentarfilm, avisartikler, grafisk design, kart og grafikk. Navnet Bly forlag er i første rekke en hyllest til typografien. Selv om blytida er over og ny teknologi har overtatt, vil blyet for oss alltid være symbolet for en stolt håndtverkstradisjon.

  

Eiere: Film & Form K Berger & O Flyum ANS
Orgnr.: 963923244

Eierne

Ola Flyum (1959) er journalist, regissør og forfatter. Han har arbeidet for en rekke norske aviser, deriblant Namdalsavisa og Adresseavisen. Han har også laget over 30 dokumentarfilmer for TV2 og Nrk Brennpunkt, og skrevet bøkene Rammet av vold (sammen med Ola Thune i 1996), Sjonglørene (1997) og Rinnans testamente (sammen med Stein Slettebak-Wangen i 2007).

  

Ketill Berger (1961) er designer, illustratør og kartograf. Han har tidligere arbeidet for Nationen og Dagbladet. Han har i mange år designet blader, bøker, nettsteder, plakater, kart og grafikk i Norge og internasjonalt.